top of page
  • Slidre Bygg

Renovering av "Svastad" – En historisk forvandling



Slidre Bygg har på slutten av fjoråret drevet med renoveringen av det sjarmerende huset "Svastad" i Røn, bygd rundt 1935. Det har vært et veldig spennende prosjekt, og her er noen av høydepunktene så langt


Utlekting, isolering og kledning Vi har forbedret energieffektiviteten ved å utføre utlekting og etterisolering, med bruk av Glava Extreme. For å sikre optimal isolasjon og erstatte gamle flisfyllinger, har vi valgt Hunton trefiberinnblåsing, som er en bærekraftig og effektiv løsning.



"Svastad" får et friskt utseende med ny utvendig kledning. Vi har installert stilige og funksjonelle Rørosvinduer, som ikke bare gir bedre isolasjon, men også bevarer det autentiske preget fra byggeperioden.



Takoppgradering

Taket har fått en fullstendig oppgradering med opplektning, isolasjon, etablering av tett undertak, og bruk av Benders Carisma takstein for et varig og stilriktig resultat. Et takvindu mot sør gir rommet ekstra lys og atmosfære.





Neste på listen er renoveringen av mellombygget/uthuset, som står for tur til vår/sommer. Vi gleder oss til å fortsette denne historiske forvandlingen. Følg med for flere oppdateringer!


Kontakt oss for mer informasjon


424 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page