top of page
  • Slidre Bygg

Forvandlingen av historisk låve til moderne fritidsbolig fortsetter!

Updated: Jan 23


Låve til fritidsbolig - Slidre Bygg
Det har vært en kald periode i Robølsbygda, men progresjonen på "låven" fortsetter.

Siden vår forrige oppdatering har Slidre Bygg gjort betydelige fremskritt i arbeidet med å omdanne den historiske låven fra 1930 til en moderne fritidsbolig.


Teknisk rom er nå på plass i den gamle møkkakjelleren, og gulv er støpt. Alle vegger og himling har nå fått en grundig gjennomgang, og er nå børstet og skrapt.


Vegger og himling er nå grundig børstet, skrapt og rengjort.

Etasjeskillet har kommet opp og er tilpasset rundt gammel låvebru, som vil fungere som ganggulv i andre etasje i den spennende fritidsboligen.
Fere vegger har kommet opp, og man begynner å se den spennende kombinasjonen av gammelt og nytt. Dette gir også et visuelt inntrykk av hvordan vi jobber med å bevare låvens historiske sjarm samtidig som vi integrerer den som en verdifull del av det arkitektoniske interiøret i den nye fritidsboligen.
Nå har vi startet jobben med å gi taket en real overhaling. Vi er glade for å dele disse fremskrittene med dere, og vi lover å holde dere oppdatert mens vi fortsetter å trylle denne gamle låven om til en virkelig spesiell fritidsbolig. Stay tuned.


Arkitekt: Morfeus 

Rørlegger: Røn VVS

Elektrisk: Elfag AS

Grunnarbeid: Bjarne Bergheim AS593 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page